If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От личните ми наблюдения избягвай бензина на Лукойл! Откакто го замених с Шел белисимата се чувства по-добре!
Shell не са ли на френчайз, зависи на какъв контрагент попаднеш? Още нещо, това може ли да стане от някакво запушване по пътя на бензина и има ли подходящи добавки за чистене? На мене много ми хвалеха точно определена Лукойл бензиностанция, затова оттам наливах досега .
Shell не са ли на френчайз, зависи на какъв контрагент попаднеш? Още нещо, това може ли да стане от някакво запушване по пътя на бензина и има ли подходящи добавки за чистене? На мене много ми хвалеха точно определена Лукойл бензиностанция, затова оттам наливах досега .
Не знам, ще разпитам като отида да заредя пак и ще разбера за какво става дума, но последните пъти като сипвах лукойл колата не искаше да върви изобщо и всяка сутрин глъхнеше като я запаля, а сега не е глъхнала от 1 месец почти.
С повечето добавки се чисти само и единствено резервоара и всичките боклуци се качват по системата.Има и качествени но аз не ползвам и не мога да ти дам съвет каква марка да употребиш.Но съветът ми е да се откажеш от идеята с добавките.
Привет на всички.
Колеги има нещо което ме гложди:
защо не виждам 156-ца 2.4ЖТД с вътрешен и външен фейслифт,дето да нее комби,дори в немското мобиле няма...
да питам и още нещо- мотора 1.9 мулти джет сполучлив лие като предните ЖТД-та или е по трошляк.
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Дон Пепоне, явно талянците са взели антикризисни мерки и са намалили цилиндрите с един брой, това в кръга на шегата.
Иначе за това дали единия мотор от другия е по-трошляк- не мога да кажа. За мен 19 с 16 клапана е златната среда между 1,9 с 8 клапана и 2,4.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Привет на всички.
защо не виждам 156-ца 2.4ЖТД с вътрешен и външен фейслифт,дето да нее комби,дори в немското мобиле няма...
да питам и още нещо- мотора 1.9 мулти джет сполучлив лие като предните ЖТД-та или е по трошляк.
Виж в аутоскаут24, там има около 20 екземпляра седан с 2.4 мжет!
Alfa Romeo 156 2.4 JTD Distinctive 00' - EX
Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-Jet 20V Distinctive 04' - Now
Toyota Avensis 1.6 D-4D Executive 15' - Now
Привет на всички.
Мултиджета е сполучлив, само че дебитомера за него струва 540 кинта
В последните години на производството на модела, реализираните на пазара вагони са доста повече от седаните - хем са по-практични, хем са по-красиви.
Здравейте .. Нов съм и във форума и с алфите .. преди 3 дни си закупих първия автомобил - Алфа 156 1.6 ТС .. иключително доволен съм за сега , да не кажа влюбен в колата Въпроса ми е дали мога да сложа нормална газова уредба или трябва някаква по-специялна ? И също искам да попитам за пепелника предния , само цялостно ли мога да го вадя или отделно малкото пепелниче без запалката? Мерси предварително!
Comment